Upišite akademiju za organizatora vjenčanja(s upisom u e-radnu knjižicu)

Upišite akademiju za organizatora vjenčanja

Ako želite raditi posao o kome ste uvijek maštali, uživati u njemu i biti odlično plaćeni za to što radite, onda je Akademija za organizatora vjenčanja vaše rješenje.
Karijera organizatora vjenčanja razvijala se tijekom dužeg niza godina. U proteklih 30ak godina vjenčanja poprimaju značenje velikih raskošnih događanja satkanih od snova mladenca, dok uloga organizatora postaje sve istaknutija.

Organizatori vjenčanja nisu više rezervirani isključivo za bogatu i slavnu populaciju već postaju nužnost za sve parove. Zato se nerijetko događa da mladenci angažiraju osobu koja je specijalno obrazovana za organizaciju takvih događaja. Doduše još uvijek se nailazi na oprečna mišljenja gdje pojedinci smatraju kako se svaki događaj može lako organizirati pa tako i vjenčanje jer ukoliko okrenete par telefonskih brojeva, pošaljete pozivnice uzvanicama, rezervirate salu i dogovorite jelovnike imate odlično organiziran događaj.

Međutim to je vrlo površno mišljenje i ako malo bolje razmislite kako je izgledalo neko događanje na kojem ste prisustvovali u skorašnje vrijeme, bilo to vjenčanje, modna revija ili koncert, bit će vam sasvim jasno da je planiranje događaja zapravo vrlo kompleksan posao te da angažiranje stručne osobe postaje neophodno.

Pojam planiranja vjenčanja podrazumijeva čitav spektar aktivnosti koje, kada se spoje u jedinstvenu cjelinu rezultiraju čarobnim događajem o kojem se govori još mjesecima nakon. Takvo vjenčanje budi osjećaj zadovoljstva kod svih sudionika, od mladenca preko gostiju do samog organizatora. Na taj način, mladencima će najljepši dan u životu proteći bez stresa, bez mnoštva postavljenih pitanja i bez donošenja odluka u zadnji čas, dok će se gosti odlično zabavljatiStoga, kako biste odrađivali sve aktivnosti bez straha da ste nešto propustili ili zanemarili bitno, važna je primjerena edukacija.

Upišite akademiju za organizatora vjenčanja

Agencija Weddings in Croatia nudi tromjesečni program Postani organizator vjenčanja na kojem ćete interaktivnim učenjem, uz stručne predavače iz industrije vjenčanja, usvojiti mnoštvo teorijskih činjenica, odraditi praktične i konkretne zadatke te dobiti odgovore na sva pitanja vezana za pokretanje vlastitog ili unaprijeđenje postojećeg poslovanja.

Osim što ćete naučiti sve segmente pripremnog i praktičnog dijela organiziranja vjenčanja, na akademiji Postani organizator vjenčanja učimo vas i kako se zbližiti te kako održavati zdrave poslovne odnose sa klijentima koji vas angažiraju te kako izgraditi odnos povjerenja sa svim ostalim suradnicima (dobavljačima) koji su uključeni u vjenčanje. Uz navedeno, naučit ćemo vas i kako promovirati određeni proizvod ili uslugu.

Tematske cjeline, većim dijelom, vezane su uz samu organizaciju i planiranje, stoga ćemo vas na akademiji Postani organizator vjenčanja naučiti vještinama i znanjima koja su vam potrebna kako biste mogli planirati i ostale vrste događanja i posebnih prigoda; od krštenja, baby showera do konferencija, sastanaka, sportskih i dobrotvornih događanja, festivala, predstavljanja proizvoda ili modnih revija.

Organic wedding_Weddings in Croatia

Nakon završene Akademije za organizatora vjenčanja, prikupljenim znanjem i iskustvom možete pokrenuti ili unaprijediti vlastiti posao i privući pažnju mnogih inozemnih klijenata. Zanimanje organizatora vjenčanja na svjetskom tržištu mnogo je zastupljenije nego u Hrvatskoj, iako se sve više ukazuje na potrebu za istim zanimanjem u našoj regiji te među hrvatskih stanovništvom.
Kako bi se u potpunosti organiziralo visoko kvalitetna obuka i edukacija, po čemu je Agencija Weddings in Croatia dobro poznata, akademija Postani organizator vjenčanja ograničava broj polaznika u skupini.

Stoga, požurite i osigurajte si edukaciju za kreativnu budućnost i posao iz snova, posao na kojeg ćete odlaziti s osmijehom na licu, steknite praksu uz stilizirana snimanjima vjenčanja različitih tematika i proširite vidike u zanimljivoj i kreativnoj industriji vjenčanja i u poslu koji donosi samo pozitivne emocije – ljubav i sreću.

Po završetku tromjesečne akademije, dobit ćete Uvjerenje o osposobljavanju za poslove organizatora i zanimanje organizator vjenčanja bit će upisano u vašu e-radnu knjižicu. Daljnje opcije su mnogobrojne. Možete se predstaviti svim agencijama u traženju posla, a možete i krenuti u pokretanje vlastitog poslovanja. Tim Agencije Weddings in Croatia stoji Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja i moguće nejasnoće te savjete i u budućnosti nakon završenog programa. U vama ne vidimo konkurenciju već kvalitetne i kvalificirane kolege s kojima se veselimo surađivati kako bismo zajedno proširili industriju vjenčanja u Hrvatskoj.

Povezano…

Primajte korisne savjete u svoj inbox