Mentori

Mi smo organizatorice vjenčanja iz agencije Weddings in Croatia, koju smo pokrenule 2013. godine i odmah se specijalizirale za
destinacijska vjenčanja duž hrvatske obale, a s posebnim naglaskom na regiju Istre gdje organiziramo 30-ak vjenčanja godišnje. Tijekom godina nam je ovaj posao omogućio da pomognemo mladencima iz čitavog svijeta realizirati njihov dan iz snova.
Naš tim organizatora pruža usluge kompletne organizacije i koordinacije vjenčanja, od prijedloga lokacije, izbora jelovnika, preporuke dobavljača, prikupljanja potrebne dokumentacije za inozemne državljane…do izvedbe na terenu na sam dan vjenčanja. Naša je misija uvijek nadmašiti očekivanja i kreirati poseban doživljaj za mladence i njihove goste.

Mi vjerujemo da postoje vjenčanja iz snova

Uz našu pomoć, vi ih možete realizirati

Martina Rakic

Martina Rakić

Vjenčanja su moj posao i ljubav od 2008. godine. Nakon prvog vjenčanja bilo mi je jasno da je to idealan posao za mene, jer spaja organizaciju, puno komunikacije i rada s ljudima, veliki broj dobavljača, nebrojeno detalja, a rezultat svega je – sreća! Sudjelujem kao panelist na radionicama u sklopu Sajma vjenčanja u Zagrebu, stalni sam suradnik magazina Story Vjenčanja i moderator online meet-upa na teme iz svijeta vjenčanja. Kao organizator vjenčanja specijalizirana sam za vjenčanja na otvorenom koja zahtijevaju detaljno razrađenu logistiku.
Mentor sam na akademiji, jer želim da i vi ostvarite svoju karijeru iz snova.

Iva Kraljevic Licardo

Iva Kraljević Licardo 

Kao poduzetnika s dvadesetogodišnjim iskustvom u vođenju tvrtke, uvijek me inspiriraju promjene. Vjerujem da su komunikacija, timski rad i izlaženje iz zone komfora put do uspjeha. Uže područje mog profesionalnog interesa su strateške inovacije unutar postojećih poslovnih modela, sa zadanim resursima. Svjedočimo da su brze promjene na tržištu primjenjive i na svijet vjenčanja što znači da nikada ne mirujem kako bi osigurala da je naša akademija uvijek u korak s trendovima.

Iva Kraljevic Licardo

Suradnici i partneri

Gostujući predavači iz prethodnih generacija

Martina Raffaelli, StoryVjencanja / Sven Kučinić, LumiLas / Vesna Pretković, Vesna Sposa / Vedrana Juris, V Touche / Magdalena Kralj, Kraljevski kolači / Zvonimir Šojić, Catering Muring / Maja Hajduković Starek, Showroom / Nina Blečić, Pixy with Love / Ana i Antun Ivančić, Cvit Happens / Nataša Kravar, Salon cvijeća N / David i Ena Mihoci, Mihoci Studios / Eneja Pliško i Sanela Mašinović, Flammeum / Antonija Radovančić, Something Blue / Marija i Zlatko Rebrina, Dubrovnik Destination Weddings / Ivana Kelečić, KI weddevent / Tomislav Pancirov, lifestyle poduzetnik / Zvjezdana Zidarić-Krušić, komunikolog / Maja Štritof, Kadei / Ivančica Štritof, odvjetnik / Ino Zeljak i Sarah Dombe, SI weddings / Ana Drenjančević, digitalni marketing

Javite se ako želite biti predavač (govornik) na Akademiji!

Želite pokrenuti agenciju za organizaciju vjenčanja, ali ne znate odakle početi?

Primajte korisne savjete u svoj inbox