Akademija Postani organizator vjenčanja

4.96/5
Ocjena 5 (28)
Akademija “Organizator vjenčanja” je stručna verificirana edukacija, poslije koje postajete profesionalac u organizaciji vjenčanja i evenata, a znanje možete odmah upotrijebiti u svom poslovanju i praksi.
10.199 kn

Na akademiji ćete steći znanja u svim segmentima poslovnog i praktičnog dijela organizacije vjenčanja.

Program je kvalitetan, stručan i detaljan, a predavači u teorijskom i praktičnom dijelu su vrlo susretljivi i predaju svo znanje i iskustva.

Predavanja možete slušate uživo ili online, dok na vježbama i praktičnim radionicama sudjelujete uživo 4 vikenda u Zagrebu.

Prisutstvo na nastavi i izvršavanje praktičnih zadataka je obavezno.

Detaljan raspored predavanja i vježbi biti će poznat 10 dana prije akademije.

120 sati edukacije za raspoređen je tijekom 8 vikenda. Nastava se održava svaki drugi vikend – subotom i nedjeljom od 9h do 15h, tijekom 8 vikenda.

Detaljan raspored predavanja i vježbi biti će poznat 10 dana prije akademije.

Postajete profesionalac u organizaciji vjenčanja sa upisom zvanja u radnu e-knjižicu

Stručni predavači sa dugogodišnjim iskustvom te primjeri i praktični zadaci iz prakse.

Sa pravim pristupom i znanjem naučiti će vas kako uvijek nadmašiti očekivanja klijenata i kreirati poseban doživljaj za mladence i njihove goste.

Martina Rakić
predavač u teorijskom dijelu Akademije

Veselimo se što ćemo vam pomoći napraviti korak prema uspješnoj karieri organizatora vjenčanja. I poslije akademije vam stojimo na raspolaganju za sva eventualna pitanja i moguće nejasnoće te savjete u poslovanju.

Zašto upisati akademiju?

Da je industrija vjenčanja u rapidnom razvoju svjedoči i činjenica da je prošle, izrazito nepredvidive godine u Hrvatskoj sklopljeno 115 196 brakova. (Izvor: Državni zavod za statistiku)

Kome je akademija namijenjena?

10.199 kn
Sara Pauli Juran
Sara Pauli Juran
Read More
Na akademiji me ugodno iznenadila praktična primjenjivost. Svo znanje, prijedlozi, dokumenti i ideje koje sam primijenila na svoje poslovanje odmah nakon edukacije.
Ana Štrkalj
Ana Štrkalj
Read More
Kroz akademiju sam mogla vidjeti da je posao organizatora vjenčanja posao koji mi se zaista sviđa i uživam u njemu.
Katja Sablić
Katja Sablić
Read More
Stekla sam svo znanje koje i zaista mogu implementirati u svom poslovanju ili na kraju krajeva u organizaciji svog vjenčanja.
Silvija Staničić
Silvija Staničić
Read More
Program je detaljan, predavači su izuzetno kompetentni i susretljivi a svaki susret iznova je zanimljiv, inovativan i ispunjujuć, tako da preporuke svima.
Početna stranica » Ponuda » Akademija Postani organizator vjenčanja

Akademija Postani organizator vjenčanja

4.96/5
Ocjena 5 (28)
Premium akademija, jedina verificirana u Hrvatskoj za poziv organizator vjenčanja
Akademija “Organizator vjenčanja” je stručna verificirana edukacija, poslije koje postajete profesionalac u organizaciji vjenčanja i evenata, a znanje možete odmah upotrijebiti u svom poslovanju i praksi.
Akademija Postani organizator vjenčanja

Godina 2022/2023 - početak 15.10.2022

10.199 kn
Postani organizator vjenčanja

Na akademiji ćete steći znanja u svim segmentima poslovnog i praktičnog dijela organizacije vjenčanja. Program je kvalitetan, stručan i detaljan, a predavači u teorijskom i praktičnom dijelu su vrlo susretljivi i predaju svo znanje i iskustva.

Predavanja online i uživo

Predavanja možete slušate uživo ili online, dok na vježbama i praktičnim radionicama sudjelujete uživo 4 vikenda u Zagrebu. Prisutstvo na nastavi i izvršavanje praktičnih zadataka je obavezno.

Detaljan raspored predavanja i vježbi biti će poznat 10 dana prije akademije.

120 sati predavanja i prakse

120 sati edukacije za raspoređen je tijekom 8 vikenda, na nekoliko lokacija u Zagrebu. Nastava se održava svaki drugi vikend – subotom i nedjeljom od 9h do 15h, tijekom 8 vikenda.

Upis u radnu e-knjižicu

Postajete profesionalac u organizaciji vjenčanja sa upisom zvanja u radnu e-knjižicu

Top predavači i stručnjaci

Stručni predavači sa dugogodišnjim iskustvom te primjeri i praktični zadaci iz prakse. Sa pravim pristupom i znanjem naučiti će vas kako uvijek nadmašiti očekivanja klijenata i kreirati poseban doživljaj za mladence i njihove goste.

Martina Rakić
predavač u teorijskom dijelu Akademije

Veselimo se što ćemo vam pomoći napraviti korak prema uspješnoj karieri organizatora vjenčanja. I poslije akademije vam stojimo na raspolaganju za sva eventualna pitanja i moguće nejasnoće te savjete u poslovanju.

Premium Akademija temelji se na znanju i više od 10 godina iskustva stečenog organizacijom više od 300 vjenčanja. Verificirana akademija organizatora vjenčanja otvoriti će vam vrata ka uspješnoj karieri u organizaciji vjenčanja.

Zašto premium akademija organizator vjenčanja?

Nakon uspješnog završetka akademije, dobivate verificirano uvjerenje o osposobljavanju za poslove organizatora vjenčanja i upis zanimanja u vašu e-radnu knjižicu.

Na akademiji ćete steći znanja u svim segmentima poslovnog i praktičnog dijela organizacije vjenčanja. Naučiti ćete kako se zbližiti i kako održavati zdrave poslovne odnose s klijentima te kako izgraditi odnos povjerenja sa svim ostalim suradnicima i partnerima ukljućenim u oragnizaciju vjenčanja.

Uz navedeno, naučit ćemo vas i kako koristiti moderne digitalne alate za učinkovitu promociju svojih usluga za organizaciju vjenčanja.

Daljnje opcije su mnogo brojne. Možete se predstaviti svim agencijama u traženju posla, a možete i krenuti u pokretanje vlastitog poslovanja. Tim Agencije Weddings in Croatia stoji Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja i moguće nejasnoće te savjete i u budućnosti nakon završenog programa.

Perspektivni posao na rastućem tržištu vjenčanja

Posao organizatora vjenčanja pravo je zadovoljstvo – pomažete mladencima realizirati njihov dan iz snova, a istovremeno imate svoju karijeru u vlastitim rukama. A da je industrija vjenčanja u rapidnom razvoju svjedoči i činjenica da je prošle, izrazito nepredvidive godine u Hrvatskoj sklopljeno 15 196 brakova. (Izvor: Državni zavod za statistiku)

Premium akademija organizator vjenčanja je praktična edukacija namijenjena svima koji žele započeti svoj put u svijetu vjenčanja. Stručnjaci će s vama podijeliti svoje 10+ godišnje iskustvo tijekom 120 školskih sati teorije i prakse.

Od toga kako kreirati svoje usluge i cijene, ugovoriti prva vjenčanja, do koordinacije na terenu…dobit ćete sve potrebne temelje za izgradnju uspješne karijere organizatora vjenčanja.

Kurikulum akademije

Nastava se održava svaki drugi vikend; subotom i nedjeljom od 9h do 15h. Ukupan broj nastavnih sati (120) raspoređen je tijekom 8 vikenda, na nekoliko lokacija u Zagrebu. Prisutstvo na nastavi i izvršavanje nastavnih zadataka je obavezno.

Predavanja slušate uživo ili online, dok na vježbama i praktičnim radionicama sudjelujete uživo.

Kako započeti karijeru organizatora vjenčanja

Nekoliko je načina kako možete započeti svoju karijeru u svijetu vjenčanja. No, osim ljubavi prema tom poslu i nevjerojatnih organizacijskih sposobnosti, potrebno je istražiti tržište kako biste identificirali svoje potencijalne klijente i kreirali uspješan poslovni model. Sveobuhvatnim pristupom moći ćete kreirati ponudu koja će biti u skladu s potrebama tržišta.

Uvod u organizaciju vjenčanja

Znate li da postoje razlike između zanimanja: organizator / koordinator / dizajner vjenčanja? Na samom početku definirat ćemo te pojmove, navesti razlike između te tri uloge i specificirati usluge koje pruža organizator vjenčanja.

Kako izgleda radni dan organizatora vjenčanja

Svakodnevni zadaci uvelike se razlikuju prije/poslije sezone dok traju pripreme i planiranje, u odnosu na mjesece u kojima se vjenčanja realiziraju. Tijekom sezone vjenčanja organizatori provode najviše vremena izvan ureda, na izvedbi vjenčanja ili na sastancima s novim mladencima.

Koji oblik trgovačkog društva izabrati za vaše poslovanje

Kako biste znali koji oblik trgovačkog društva odgovara vašem budućem poslovanju, nužno je poznavati koje su vrste trgovačkih društva i koje su razlike među njima, kao i znati koji su koraci prilikom otvaranja vlastitog poslovnog subjekta.

Prvi sastanak s mladencima

Dogodio se najuzbudljiviji trenutak nakon pokretanja vašeg posla iz snova - mladenci su vam poslali upit… Kako dalje? Kako se predstaviti potencijalnim klijentima? Koja im pitanja postaviti?

Komunikacija

Najveći dio radnog dana organizator provodi u nekoj formi komunikacije, stoga je nužno poznavati pravila komunikacije kako biste uspješno izvršavali svoj posao. Odnos s mladencima i poslovnim partnerima nužno treba biti u skladu s poslovnim bontonom.

Kako formirati cijene

Cijena vaših usluga ovisit će o tome radite li kompletnu organizaciju ili samo koordinaciju vjenčanja, kao i o specifičnostima određenog vjenčanja (broj gostiju, lokacija, zahtjevnost izvedbe…)

Dobavljači i suradnici

Tko su najvažniji partneri svakog organizatora? Znate li da u izvedbi vjenčanja uobičajeno sudjeluje deset različitih dobavljača? Za vjenčanja na otvorenom ili pod šatorom taj broj prelazi i dvadeset!

Formiranje budžeta

Jedan od najvažnijih zadataka svakog organizatora je upravljanje financijama i budžetom vjenčanja. Planiranje i projekcija budžeta uključuje prikaz troškovnih kategorija prema važnosti, standardizirani obrazac za izračun, prezentacija svih troškova vjenčanja prema mladencima, redovito praćenje i po potrebi revidiranje budžeta.

Odabir datuma i lokacije

Prvi i temeljni koraci kod planiranja vjenčanja jesu izabrati idealnu lokaciju, vodeći računa o željenom datumu vjenčanja, kao i kapacitetu prostora. Karakteristike otvorenih i zatvorenih prostora za održavanje svečanosti bitno se razlikuju po svojim svojstvima, ali i cijeni.

Koordinacija vjenčanja

Nakon što savršeno isplanirate vjenčanje, pred vama je veliko finale – izvedba vjenčanja na terenu! Glavni zadatak organizatora vjenčanja je da taj dan protekne savršeno i u skladu s definiranim vremenskim protokolom.

Formulari za uspješno planiranje

Start paket sa svim potrebnim obrascima za izvedbu savršenog vjenčanja uključen je u nastavne materijale.

Vrste ceremonije

Mladenci mogu birati između tri oblika ceremonije. Znate li koje su razlike među njima? Kako izabrati onu pravu za vaše mladence?

Marketing i izgradnja vašeg branda

Stvaranje sadržaja za društvene mreže i online oglašavanje nezaobilazne su teme suvremenih privatnih poduzetnika. Marketing i brendiranje vaš su put do potencijalnih mladenaca.

Stilizirano snimanje

Stilizirano snimanje polaznicima daje uvid u proces planiranja, ali i izvedbe na terenu. Svi polaznici aktivno sudjeluju u svim fazama pripreme, ali i same realizacije.

Kako organizirati vjenčanje u doba korone

Utjecaj pandemije na industriju vjenčanja i novonastali trendovi. Pozitivne promjene i što smo naučili tijekom pandemije. Izazovi u planiranju vjenčanja i kako se pripremiti. Što očekivati u planiranju destinacijskih vjenčanja

Kurikulum akademije

Znate li da postoje razlike između zanimanja: organizator / koordinator / dizajner vjenčanja? Na samom početku definirat ćemo te pojmove, navesti razlike između te tri uloge i specificirati usluge koje pruža organizator vjenčanja.

Nekoliko je načina kako možete započeti svoju karijeru u svijetu vjenčanja. No, osim ljubavi prema tom poslu i nevjerojatnih organizacijskih sposobnosti, potrebno je istražiti tržište kako biste identificirali svoje potencijalne klijente i kreirali uspješan poslovni model. Sveobuhvatnim pristupom moći ćete kreirati ponudu koja će biti u skladu s potrebama tržišta.

Kako biste znali koji oblik trgovačkog društva odgovara vašem budućem poslovanju, nužno je poznavati koje su vrste trgovačkih društva i koje su razlike među njima, kao i znati koji su koraci prilikom otvaranja vlastitog poslovnog subjekta.

Svakodnevni zadaci uvelike se razlikuju prije/poslije sezone dok traju pripreme i planiranje, u odnosu na mjesece u kojima se vjenčanja realiziraju. Tijekom sezone vjenčanja organizatori provode najviše vremena izvan ureda, na izvedbi vjenčanja ili na sastancima s novim mladencima.

Cijena vaših usluga ovisit će o tome radite li kompletnu organizaciju ili samo koordinaciju vjenčanja, kao i o specifičnostima određenog vjenčanja (broj gostiju, lokacija, zahtjevnost izvedbe…)

Dogodio se najuzbudljiviji trenutak nakon pokretanja vašeg posla iz snova – mladenci su vam poslali upit… Kako dalje? Kako se predstaviti potencijalnim klijentima? Koja im pitanja postaviti?

Tko su najvažniji partneri svakog organizatora? Znate li da u izvedbi vjenčanja uobičajeno sudjeluje deset različitih dobavljača? Za vjenčanja na otvorenom ili pod šatorom taj broj prelazi i dvadeset!

Jedan od najvažnijih zadataka svakog organizatora je upravljanje financijama i budžetom vjenčanja. Planiranje i projekcija budžeta uključuje prikaz troškovnih kategorija prema važnosti, standardizirani obrazac za izračun, prezentacija svih troškova vjenčanja prema mladencima, redovito praćenje i po potrebi revidiranje budžeta.

Prvi i temeljni koraci kod planiranja vjenčanja jesu izabrati idealnu lokaciju, vodeći računa o željenom datumu vjenčanja, kao i kapacitetu prostora. Karakteristike otvorenih i zatvorenih prostora za održavanje svečanosti bitno se razlikuju po svojim svojstvima, ali i cijeni.

Mladenci mogu birati između tri oblika ceremonije. Znate li koje su razlike među njima? Kako izabrati onu pravu za vaše mladence?

Nakon što savršeno isplanirate vjenčanje, pred vama je veliko finale – izvedba vjenčanja na terenu! Glavni zadatak organizatora vjenčanja je da taj dan protekne savršeno i u skladu s definiranim vremenskim protokolom.

Stilizirano snimanje polaznicima daje uvid u proces planiranja, ali i izvedbe na terenu. Svi polaznici aktivno sudjeluju u svim fazama pripreme, ali i same realizacije.

Start paket sa svim potrebnim obrascima za izvedbu savršenog vjenčanja uključen je u nastavne materijale.

Najveći dio radnog dana organizator provodi u nekoj formi komunikacije, stoga je nužno poznavati pravila komunikacije kako biste uspješno izvršavali svoj posao. Odnos s mladencima i poslovnim partnerima nužno treba biti u skladu s poslovnim bontonom.

Stvaranje sadržaja za društvene mreže i online oglašavanje nezaobilazne su teme suvremenih privatnih poduzetnika. Marketing i brendiranje vaš su put do potencijalnih mladenaca.

Utjecaj pandemije na industriju vjenčanja i novonastali trendovi za 2021 i što očekivati u 2022. Pozitivne promjene i što smo naučili tokom pandemije Izazovi u planiranju vjenčanja i kako se pripremiti Što očekivati u planiranju destinacijskih vjenčanja
Sara Pauli Juran
Sara Pauli Juran
Read More
Na akademiji me ugodno iznenadila praktična primjenjivost. Svo znanje, prijedlozi, dokumenti i ideje koje sam primijenila na svoje poslovanje odmah nakon edukacije.
Ana Štrkalj
Ana Štrkalj
Read More
Kroz akademiju sam mogla vidjeti da je posao organizatora vjenčanja posao koji mi se zaista sviđa i uživam u njemu.
Katja Sablić
Katja Sablić
Read More
Stekla sam svo znanje koje i zaista mogu implementirati u svom poslovanju ili na kraju krajeva u organizaciji svog vjenčanja.
Silvija Staničić
Silvija Staničić
Read More
Program je detaljan, predavači su izuzetno kompetentni i susretljivi a svaki susret iznova je zanimljiv, inovativan i ispunjujuć, tako da preporuke svima.

Zahtjev za više informacija