Početna stranica » Akademija – informativni upis

Akademija organizator vjenčanja

Informativna prijava

Želite saznati sve informacije vezane za Akademiju organizator vjenčanja? Ispunite obrazac, a mi ćemo vam poslati dodatne informacije te sve obavijesti vezane za aktivnosti i novosti na Akademiji. Informativna prijava vam ne garantira rezervaciju mjesta, ali ćemo vas obavijestiti mogućnostima upisa i slobodnim mjestima. 

Veselimo se što ćemo vas upoznati i pomoći vam napraviti prvi korak prema samostalnoj karijeri. Sve što smo naučili proteklih 10+ godina sastavni je dio nastavnog programa akademije Postani organizator vjenčanja. 

Premium Akademija temelji se na znanju i više od 10 godina iskustva stečenog organizacijom više od 300 vjenčanja. Verificirana akademija organizatora vjenčanja otvoriti će vam vrata ka uspješnoj karieri u organizaciji vjenčanja.

120 sati predavanja i prakse

120+ sati edukacije za znanje primjenjivo odmah u vašem poslovanju

Predavanja uživo i online

Predavanja slušate uživo ili online, dok na vježbama i praktičnim radionicama sudjelujete uživo

Upis u radnu e-knjižicu

Postajete profesionalac u organizaciji vjenčanja sa upisom zvanja u radnu e-knjižicu

Stručni predavači

Stručni predavači sa dugogodišnjim iskustvom te primjeri i praktični zadaci iz prakse

Zašto premium akademija organizator vjenčanja?

Nakon uspješnog završetka akademije, dobivate verificirano uvjerenje o osposobljavanju za poslove organizatora vjenčanja i upis zanimanja u vašu e-radnu knjižicu.

Na akademiji ćete steći znanja u svim segmentima poslovnog i praktičnog dijela organizacije vjenčanja. Naučiti ćete kako se zbližiti i kako održavati zdrave poslovne odnose s klijentima te kako izgraditi odnos povjerenja sa svim ostalim suradnicima i partnerima ukljućenim u oragnizaciju vjenčanja.

Uz navedeno, naučit ćemo vas i kako koristiti moderne digitalne alate za učinkovitu promociju svojih usluga za organizaciju vjenčanja.

Daljnje opcije su mnogo brojne. Možete se predstaviti svim agencijama u traženju posla, a možete i krenuti u pokretanje vlastitog poslovanja. Tim Agencije Weddings in Croatia stoji Vam na raspolaganju za sva eventualna pitanja i moguće nejasnoće te savjete i u budućnosti nakon završenog programa.