Perspektivni posao na rastućem tržištu vjenčanja

Broj organiziranih vjenčanja s wedding plannerom u inozemstvu i Hrvatskoj sve je veći i veći. Sve više mladenaca prepušta sve svoje brige i organizaciju profesionalcima kako bi imali savršeno vjenčanje iz bajke.

Wedding planneri svakim danom postaju sve traženiji, a za uspješnu organizaciju vjenčanja nemoguće je zamsiliti bez njih.

Karijera organizatora vjenčanja

Provjerite više detalja o karijeri i upisu na akademiju organizatora vjenčanja kliokom na poveznicu: Premium Organizator vjenčanja

Posao organizatora vjenčanja pravo je zadovoljstvo – pomažete mladencima realizirati njihov dan iz snova, a istovremeno imate svoju karijeru u vlastitim rukama.

 

Za buduće organizatore vjenčanja očekuje ih još uzbudljivija i dinamičnija sezona nego inače. Kako je uobičajeno da se vjenčanja planiraju otprilike godinu dana unaprijed, sada primjećujemo trend da se taj period pomiče na 18 mjeseci, odnosno da se već bukira ljeto 2022.” . Ovogodišnja sezona vjenčanja u našem poslu odavno rasprodana.

Iva Kraljević Licardo

Premium akademija organizator vjenčanja je praktična edukacija namijenjena svima koji žele započeti svoj put u svijetu vjenčanja. Stručnjaci će s vama podijeliti svoje 10+ godišnje iskustvo tijekom 120 školskih sati teorije i prakse.

Od toga kako kreirati svoje usluge i cijene, ugovoriti prva vjenčanja, do koordinacije na terenu…dobit ćete sve potrebne temelje za izgradnju uspješne karijere organizatora vjenčanja.

 

Provjerite više detalja o karijeri i upisu na akademiju organizatora vjenčanja kliokom na poveznicu: Premium Organizator vjenčanja

Povezano…

Primajte korisne savjete u svoj inbox