Jeste li spremni za wwwjenčanje?

wwwwjenčanja

Obožavamo internetske stranice za vjenčanja! Smatramo da svaki par može imati koristi od nje, pogotovo ako se radi o vjenčanju s velikim brojem uzvanika ili na destinaciji izvan mjesta stanovanja. Naravno da smo svjedočili situacijama kada mladenci pomahnitaju s uploadom stotina fotografija, ali kada se pravilno koristi, internetska stranica postaje izuzetno koristan vodič vašim uzvanicima, a vama znatna ušteda vremena.

Dobra vijest je da danas više ne morate biti kompjuterski genije, već internetsku stranicu za vjenčanje možete kreirati budem besplatnih on-line servisa koji vas korak po korak vode kroz svoje predloške do krajnjeg rezultata – online vodiča kroz vaše vjenčanje.

Ako se pitate kako informirati uzvanike o internetskoj stranici vašeg vjenčanja – samo uključite link u tekst pozivnice (stranicu je moguće zaštiti korisničkim imenom i lozinkom).

Donosimo tri top razloga za online mladence:

DIJELJENJE INFORMACIJE postaje jako jednostavno. U početku je dovoljno objaviti samo najvažnije informacije, a s vremenom, kako se datum vjencanja bliži, dopunjavati detalje. Ne možete ni zamisliti koliko će vam vremena uštedjeti internetska stranica, koje biste inače trošili na beskrajne telefonske pozive i slanje e-mailova.

VOĐENJE EVIDENCIJE nije nikada bilo vremenski i financijski isplativije. Većina online servisa nudi popis uzvanika i potvrdu dolaska kao standardni dio izbornika, što vam omogućava praćenje broja uzvanika, kao i eventualne posebne napomene oko transporta, smještaja ili jelovnika.

ZAHVALNOST GOSTIJU, posebice onih koji dolaze izvan grada u kojem se održava vjenčanje, bit će neizmjerna. Internetska stranica izvrstan je način kako informirati uzvanike o opcijama smještaja i transfera, lokalnim običajima, važnim kontaktima… Izvrsna je kada na vjenčanju imate velik broj gostiju koji putuju iz neke druge regije, pa tamo možete objaviti sve informacije o hotelima, ali i zabavnim preporukama kako  iskoristiti slobodno vrijeme koje im je na raspolaganju.

Vjenčanje

Vjerujemo da smo vas do sada uvjerili u važnost i korisnost internetske stranice za vjenčanje, pa evo liste što ona sve mora uključivati:

1.Osnovne informacije poput imena mladenaca, datuma, lokacije i vremena za ceremoniju i svadbenu večeru. Obavezno odgovorite na pitanja: tko, što, kada, gdje i zašto.

2.Karta ili upute kako doći do lokacije. Možete objaviti GoogleMaps prikaz ili skicu koja uključuje specifična obilježja na putu do vaše lokacije za vjenčanje iz snova.

3.Detalje oko smještaja i transporta kako biste uzvanicima koji putuju da bi prisustvovali vašem vjenčanju olakšali snalaženje. Isto tako, možete sugerirati aktivnosti za slobodno vrijeme, uputiti ih do važnih znamenitosti, vašeg najdražeg restorana ili prirodnih ljepota u okolici.

4.Vašu ljubavnu priču o tome kako ste se upoznali i zaručili. Uključite i nekoliko zajedničkih fotografija, ali suzdržite se od objavljivanja 1.826 slika s putovanja

Vjenčanje

5. Predstavljanje kumova i obitelji ako želite informirati uzvanike o najvažnijim ljudima u vašim životima.

6. Lista darova može biti vrlo korisna, ali pokušajte biti diskretni. Ne želite da uzvanici steknu dojam da očekujete darove, bez obzira na uobičajenu praksu.

7. Potvrdu dolaska koja je izuzetno praktična za vođenje evidencije o tome koliko je uzvanika potvrdilo da će prisustvovati vjenčanju. Ako nudite različite jelovnike ili se brinete oko uzvanika s posebnim prehrambenim zahtjevima, ovo je idealan način da si olakšate praćenje.

8. Pitanja i odgovori odjeljak je koji će vam uštedjeti najviše vremena (i živaca). Razmislite o detaljima koji su bitni vašim uzvanicima i popis s vremenom popunjavajte, jer kako se vjenčanje bude bližilo dolazit će i novih pitanja.

Povezano…

Primajte korisne savjete u svoj inbox