Polaznica Akademije Postani organizator vjenčanja Silvija Stanišić

Silvija Stanišić

Akademija je za mene bila izuzetno i prekrasno iskustvo, ranije sam se okušala u nekolicini organizacija različitih evenata što me jako zabavljalo. Akademija me zaitrigirala zbog ozbilnijeg pristupa to poslu, a s obzirom da je adekvatna edukacija uvijek temelj za početak u nekom poslu upisala sam akademiju.

 

Tijekom akademije, može se jako puno naučiti, moram naglasiti da su predavači vrlo neskromno dijelili svoja znanja i vještine te navike svim svojim polaznicima. 

 

Nisu se ustručavali odgovoriti na bilo kakve upite niti podijeliti kako ugodna tako i neugodna iskustva koji su dio opusa organizacijskog posla. Stručnost predavača nas je naučila kako uspješno riješiti bilo kakav postavljeni zadatak to jest kako relizirati projekt kvalitetno poštujući želje  klijenata ali isto tako ne odstupati od pravila i zakona struke. 

 

Sjećam se teme vjenčanja na otvorenim lokacijama, tu je bio niz zanimljivih i interesantnih činjenica za koje kao organizator vjenčanja nisam ni mislila da treba o tome razmišljati. 

Recimo treba provjeriti kada se kosi trava i koliko visoka mora biti da bi na taj da izgledala dobro. Pa o komarcima, muhama… vjenčanja na otvorenom su mi zaista bila enigma, a istovremeno i zanimljiva tema u kojoj sam se iznenadila u mnogim primjenama. 

 

Ako neki pojedinac ima ambicija za organizaciju vjenčanja ili čak nekih evenata akademija je mjesto za izvrstan početak gdje se može naučiti puno o komunikaciji sa klijentima, saradnicima ali i organizaciji čitavog projekta od početka do kraja. 

 Program je detaljan, predavači su izuzetno kompetentni i susretljivi a svaki susret iznova je zanimljiv, inovativan i ispunjujuć, tako da preporuke svima. 

 

Znanja su definitivno primjenjiva u svakodnevici i shvatite kako na lakši način dolazite do cilja. Sve je jako važno i iskoristivo u praksi. 

Više iskustava prijašnjih polaznika