Savršen organizator vjenčanja!

Vjerujem da ste se tom rezultatu nadali. Znamo da je ovo samo zabavan kviz, ali vaši odgovori upućuju na to da posjedujete osobine i vještine koje su nužne za karijeru organizatora vjenčanja. Drago mi je da s vama možemo podijeliti iskustvo i znanje stečene kroz 10 godina bavljenja organizacijom vjenčanja. Kroz naše blogove i besplatne izvore saznajte kako zapravo izgleda karijera organizatora vjenčanja.

Naša priča

Naša je priča počela 2013. godine kada smo Iva i ja pokrenule agenciju za organizaciju vjenčanja Weddings in Croatia koja je specijalizirana za inozemne mladence koji se žele vjenčati na našoj obali. Gotovo istovremeno s pokretanjem agencije, primijetile smo nužnost edukacije tržišta na temu organizacije vjenčanja, a kao rezultat toga kreiran je brand Organizator vjenčanja, odnosno akademija Postani organizator vjenčanja. 

Ponosne smo što je naša akademija jedini program na temu organizacije vjenčanja verificiran od strane Ministarstva obrazovanja što znači da se upisuje u e-radnu knjižicu. Želimo poslati poruku da je organizacija vjenčanja ozbiljan posao za koji je, kao i za bilo koji drugi, potrebno znanje i iskustvo.

Akademija Postani organizator vjenčanja

Akademija u trajanju 120 školskih sati obrađuje teme usko vezane za vjenčanja, ali i pokretanje vlastitog poslovanja, marketing, komunikaciju…jer posao organizatora ne uključuje samo rad s mladencima i realizaciju vjenčanja, već za sobom nosi sve izazove s kojima se susreće svaki privatni poduzetnik neovisno u kojoj branši posluje.

Polaznici akademije timski sudjeluju u organizaciji stiliziranog snimanja kako bi osobno iskusili sve sastavne elemente za koje je zadužen organizator vjenčanja.

Pitate se kakav je zapravo posao organizatora vjenčanja?

Radi li se puno? Definitivno!

Hoće li biti teško? Vrlo vjerojatno.

Hoće li biti vrijedno truda? Apsolutno!

Mogu iskreno reći da i dan danas volim vjenčanja jednako kao i na samom početku karijere prije 11 godina. Ako je organizacija vjenčanja vaš posao iz snova, onda vam neće nikada dosaditi. Vjerojatno ste čuli za izreku “izaberi posao koji voliš i nećeš morati raditi ni dana u životu”, a s vjenčanjima to zaista je tako.

Nemojte samo razmišljati “da barem mogu…”, napravite to za sebe i svoju karijeru -postanite organizator vjenčanja!

Možda već duže vremena priželjkujete promjenu u životu i karijeri? Oduvijek maštate da se bavite vjenčanjima, ali niste znali da je to kod nas moguće? Sanjate o tome da ste sami sebi šef?

UPIŠITE SE NA AKADEMIJU I ZAPOČNITE SVOJ POSAO IZ SNOVA

Štogod da vas je motiviralo, mogu vam pomoći da ostvarite svoj cilj i postanete organizator vjenčanja.

Akademija je osmišljena i pokrenuta zbog vas. Želimo da uspijete i zavolite vjenčanja isto kao što smo i mi. Želimo vam da napravite taj zaokret u životu i ispunite svoje snove. Napravite prvi korak prema karijeri o kojoj maštate.

Ako imate bilo kakvih pitanja vezanih za industriju vjenčanja ili posao organizatora vjenčanja, slobodno mi postavite pitanje.

Vidimo se na akademiji,

Martina

Saznaj više o akademiji!