CELEBRITY VJENČANJE: Indira & Miroslav

Indira i Tomislav

Bili smo jako ponosni kada nas je u siječnju prošle godine nazvala Lana Klingor, PR managerica grupe Colonia i pitala jesmo li slobodni na dan 31.05. kako bi organizirali vjenčanje Indire i Miroslava u divnoj vinariji pokraj Bjelovara.

Iako obožavamo raditi na lokacijama uz more, osvježavajuće je otputovati u unutrašnjost Hrvatske koja nudi jednako atraktivne lokacije za održavanje vjenčanja. Vinarija i restoran udaljeni su desetak kilometara od Bjelovara i okruženi netaknutom prirodom. Kako restoran nije mogao primiti stotinjak uzvanika, koliko su mladenci pozvali na vjenčanje, odlučili smo šatorom natkriti terasu koja je u sklopu imanja kako bismo dobili dovoljno prostora za okrugle stolove, pozornicu i plesni podij. Montaža je počela 36 sati prije samog vjenčanja, a glavna briga svih nas bila je kako zaštiti frontu od znatiželjnih novinara.

Indira vjenčanje

Kako Murphyev zakon uvijek zna odabrati trenutak, tog se jutra stvorio olujni vjetar koji je ozbiljno ugrozio našu tendu koja je odvajala privatnost svečanog trenutka izmjene zavjeta od sveopće javnosti. Ipak, priroda nam se smilovala i vjetar je stao tako da se ceremonija održala bez ikakvih prekida tijekom sunčanog poslijepodneva.

Par se odlučio za civilan obred u vrtu vinarije. Na urednu livadu s divnim grmovima ruža, savršeno se uklopila shabby chic garnitura. Indira je do oltara došla u pratnji malih djeveruša, u prelijepoj čipkanoj Pronovias haljini i s vjenčanim buketom izrađenim od bijelih orhideja, uz zvukove vječne Fly me to the moon Franka Sinatre.
Ceremonija je bila elegantna ii romantična, te su nedugo zatim uzvanici ušli u raskošan šator gdje su transparentne Kartell stolice dominirale vizualnim konceptom prostora. Svi ostali detaljni bili su bijeli, uključujući svijećnjake, aranžmane i papirnu galanteriju. Bijela boja bila je savršena baza za kreativni tim tvrtke LumiLas koji je rasvjetom pratio sve bitne trenutke tijekom večeri i osigurao savršenu atmosferu na plesnom podiju.

Divno je surađivati s mladenkom koja vam u potpunosti vjeruje. Jedina želja bila je da se držimo bijele boje, a naš dizajner Davor odmah je odabrao orhideju phalenopsis kao tematsko cvijeće vjenčanja. Vaze su kupljene posebno za tu priliku i premjerno su korištene na vjenčanju Indire i Miroslava. Glavni stol mladenaca bio je dodatno ukrašen Bourgie lampama, a čak je i pozivnica pratila prozirnu liniju – bila je izražena od pleksiglasa, a uključivala je i detaljnu kartu do vinarije. Kao zahvalnice za goste, predložili smo šaljivu karikaturu para, što su oni oduševljeno prihvatili. S obzirom da su Indira i Miroslav vrlo zabavni i opušteni, takva je zahvalnica bila potpuno u skladu s njihovim karakterom.

Glavni trenutak večeri bio je naravno svadbena torta. Par se odlučio ponuditi uzvanicima na odabir pet različitih okusa, uz raskošan slatki stol s dizajniranim desertima, ali i tradicionalnim kolačićima.

Nakon prezentacije vjenčane torte, Indira se presvukla u glamuroznu kratku crnu haljinu, dizajniranu specijalno po njenim željama. Promjenu haljine pratio je i novi styling, što je uključivalo nove modne dodatke i šminku.
Kako je večer odmicala, sve je više gostiju bilo na plesnom podiju, a zabava s dobro raspoloženim gostima i mladencima je potrajala do svitanja.
Što se tiče našeg iskustva, mi smo još uvijek pod dojmom glazbe koja je Indiru dopratila do njenog supruga, a savršeno opisuje ljubav kojoj smo svjedočili toga dana:

Fill my heart with song
Let me sing forever more
You are all I long for
All I worship and adore
In other words, please be true
In other words, I love you.

Fotografije: Dražen Kokorić (STORY)
Organizacija i dizajn: Weddings in Croatia
Papirna galanterija: San Snova
Digitalna rasvjeta: LumiLas
Šator: Altera
Lokacija: vinarija i restoran Coner
Frizura: Frizerski salon Renata
Šminka: Lada Odak (Bella Make Up)
Vjenčanica: Vesna Sposa
Svadbena torta: Lido

Povezano…

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Primajte korisne savjete u svoj inbox