web u industriji vjenčanja

Stručni webinar za početnike

Učinkoviti alati digitalnog marketinga u industriji vjenčanja

Termin: četvrtak, 20.05.2021. | 17:00 - 20:00

749,00 kn

Webinar je u prvom redu namijenjen svima koji svoje poslovanje u branši vjenčanja žele prilagoditi novonastaloj situaciji korištenjem učinkovitih digitalnih alata. Dakle, namijenjen je svima koji svoje proizvode i usluge žele predstaviti online i na taj način graditi vlastiti brend.

Savjeti iz prakse

Potvrda o sudjelovanju

$

Mentorstvo nakon edukacije

Razmišljate o pokretanju vlastitog poslovanja? Zaljubljenik ste u vjenčanja? Volite organizaciju i dekoraciju?

Pandemija uzrokovana koronavirusom pred sve nas je stavila brojne izazove posebno za one koji se bave organizacijom vjenčanja. Mnogi si postavljaju brojna pitanja od toga kako organizirati poslovanje na daljinu te kako sve aktivnosti prebaciti u digitalni svijet?!

Zašto upisati webinar?

Odgovor se krije u učinkovitim digitalnim kanalima i njihovoj primjeni. Na webinaru ćemo predstaviti razne digitalne alate koji će vam pomoći s organizacijom vašeg poslovanja te ćete dobiti uvid i preporuke o tome koje alate trebate koristiti za vaše potrebe. 

Ako želite biti prisutni online ili oživjeti već postojeće digitalno poslovanje, iskoristite znanje i iskustvo naših predavača i prijavite se na webinar.

Što ćete naučiti?

 • SEO optimizacija
 • Izrada web stranica
 • Sadržajni marketing i prednost društvenih mreža
 • Oglašavanje na društvenim mrežama i na pretraživačima
 • E-mail marketing
 • Rad sa influencerima
 • Inbound marketing i online PR

Cilj webinara

Cilj ovog webinara je osvijestiti polaznike o važnosti online prisutnosti, točnije o važnosti korištenja svih digitalnih alata. Osnovni cilj je ukazati polaznicima zašto je važno posjedovati kvalitetnu web stranicu i zašto je važno optimizirati čitav sadržaj stranice.

Prednosti digitalnog poslovanja

Uz to saznat ćete kako primijeniti ostale digitalne kanale, povećati povjerenje od strane vaših korisnika i u konačnici kako povećati prodaju.

Vjerojatno već i sami shvaćate da ako niste online prisutni propuštate velike prilike za napredak vlastitog poslovanja.

JERNEJ KOZOLE

Posjeduje preko 15 godina iskustva u digitalnom marketingu te je iskusni digitalni stručnjak. Savjetnik je mnogim uspješnim poduzećima koja su uz pomoć njega postala još uspješnija. Digitalni strateg koji posjeduje znanja iz PPC oglašavanja, SEO optimizacije, razvoja naprednih web rješenja, optimizaciji korisničkog iskustva, optimizaciji e-commerce te optimizaciji konverzija.

MIŠKO MACOLIĆ TOMIČIĆ

Zaljubljenik je u digitalni marketing te suvlasnik marketinške agencije Markething, aktivno sudjeluje u promicanju poduzetničke kulture. Iskustva iz inozemstva prenio je u poslovanje, a danas svoje digitalno znanje, prenosi poduzetnicima i mladim ljudima za poslovanje u 21. stoljeću. Iza sebe ima velik broj edukacija održanih za Istarsku razvojnu agenciju, Visit Novigrad, Cittanova, Visit Motovun, Istarsku razvojnu turističku agenciju, Udruženje obrtnika Pula, Poduzetnički inkubator Pazin UP, Europski dom u Zagrebu. Nositelj je kolegija Digitalni marketing na Istarskom Veleučilištu – Università Istriana di scienze applicate i gost predavač na Katedri za marketing FET-a, Diopter Otvoreno učilište te Ekonomskoj školi u Puli.

Webinar se održava putem GoogleMeet aplikacije koju možete besplatno preuzeti za mobitel ili računalo. (detaljne upute dobit ćete putem emaila nekoliko dana prije održavanja webinara)

Idean je za:

 • Organizatore vjenčanja
 • Cvjećare
 • Dekoratore
 • Fotografe
 • i još mnogih

Webinar koji se ne propušta

Prijavite se još danas, dva stručnjaka dijele svoje znanje i iskustvo stečeno radom u industriji vjenčanja, digitalnom marketingu te organizaciji i promociji webinara.