MARTINA RAKIĆ - voditeljica projekta

MARTINA RAKIĆ bavi se organizacijom vjenčanja od 2008. godine, a u protekle četiri sezone specijalizirala se za vjenčanja inozemnih državljana na području RH. Organizator je i koordinator u agenciji Weddings in Croatia, a iza sebe ima više od 200 sretnih mladenaca.
Prateći trendove u vjenčanoj industriji razvija se kroz stručna usavršavanja i živu praksu u organizaciji tridesetak vjenčanja na godišnjoj bazi. Pohađala je stručne radionice, te je certificirani organizator vjenčanja od strane organizacije The Wedding and Event Institute.

MARTINA RAFAELI OCAÑA - gostujući predavač

Martina Rafaeli Ocaña izvršna je urednica u magazinu Story Vjenčanja, a s vjenčanjima se druži već 15 godina. U svijet vjenčanja uskočila je otvaranjem Galerije cvijeća Rustica kroz koju je oblikovala brojna vjenčanja i obiteljske svečanosti. Iz prakse je prešla u teoriju i iza sebe broji godine rada u kreativnom timu koji na neki način svjedoči stvaranju industrije vjenčanja u regiji. I dalje obožava vjenčanja i sve što ih okružuje i jednako se veseli svakoj novoj sezoni.

VESNA PRETKOVIĆ - gostujući predavač

VESNA PRETKOVIĆ vlasnica je modne kuće Vesna Sposa, specijalizirane za vjenčanice i svečane haljine. Modna kuća osnovana je 1992. godine, a danas posluje u pet hrvatskih gradova, uključujući popularni megastore u Zagrebu. Haljine vodećih svjetskih brandova, čiji je Vesna Sposa generalni zastupnik, čest su odabir naših mladenki, a na edukaciji ćemo otkriti koji tipovi vjenčanica pristaju određenoj građi tijela, kao i sve detalje o najnovijim svjetskim trendovima i modnim dodacima.

SVEN KUČINIĆ - gostujući predavač

SVEN KUČINIĆ vlasnik je zagrebačke tvrtke LumiLas, specijalizirane za projektiranje i programiranje profesionalne rasvjete te laserskih sustava, jedne od pionira Wedding Light segmenta u Hrvatskoj s preko 500 odrađenih projekata koji uključuju vjenčanja. Stalni je dizajner svjetla grupe Prljavo Kazalište i Zlatana Stipišića Gibonnija.

ZVONIMIR ŠOJIĆ - gostujući predavač

ZVONIMIR ŠOJIĆ prve svoje ugostiteljske korake započeo je u Hotelu Sheraton Zagreb 1996 g., a 2002. godine prelazi raditi u Catering Favory na mjesto direktora hrane i piće , te voditelja kompletnog cateringa. Uvidjevši svoje kvalitete s partnerima otvara Catering Muring koji posluje od 2008. sve do danas. Sudjeluje u razvijanju raznih brandova poput Batak Grilla i Resorana Spoon, kao i novih lokacija za vjenčanja kao što su Golf tereni, Marincel, Mali dvorac…

NATAŠA KRAVAR - gostujući predavač

NATAŠA KRAVAR sa sestrom Nikom vodi tradicijski obrt Salon cvijeća N. Rade isključivo po dogovoru i narudžbi kupca. Izrađuju aranžmane i bukete za sve prigode, te se bave edukacijom za cvjećare i zainteresirane grupe polaznika. Specijalizirani su za tematske cvjetne dekoracije, povezane s određenim povijesnim razdobljem, a uvijek ih vesele mladenke koje žele vjenčani buket s odmakom od uobičajenog vizuala.

Radionice

Namijenjene onima koji se žele upoznati s dijelom sadržaja Akademije

Saznaj više

Tromjesečna Akademija

Stečene kvalifikacije se upisiju u e-radnu knjižicu

Saznaj više

Imate li potencijal?

Saznajte kakav je Vaš potencijal za postati organizatorom vjenčanja

Ispuni kviz

Riječi naših polaznika

Puno mi se stvari sad razjasnilo i vjerujem da ću uskoro krenuti tim vodama u potpunosti. Eto želim vam sve najbolje i uspješno poslovanje. Reklamirat ću svojim prijateljima iz cijelog svijeta vašu stranicu za vjenčanje u Hrvatskoj.

Tina Krizan

Bilo je jako lijepo i prije svega veoma poučno iskustvo: od same organizacije, druženja, korisnih savjeta i Vašega vremena koje ste nam posvetili. Hvala za strpljenje, znanje i sve ostalo što će nam u budućnosti itekako koristiti. Kako nam je ovo bio prvi korak u mogućoj realizaciji snova, dobile smo ideju kako dalje i to zahvaljujući Vama i Vašem timu.

Marijana i Ivana