Pravila privatnosti

PRAVILA PRIVATNOSTI
Ažurirano 31. ožujka 2020

Zahvaljujemo što ste odabrali biti dio naše zajednice USTANOVA ZA OBRAZOVANJE ODRASLIH UČILIŠTE PLATFORMA ZNANJA, koja posluje kao Organizator vjenčanja („mi“, „mi“ ili „naši“). Zalažemo se za zaštitu vaših osobnih podataka i vašeg prava na privatnost. Ako imate bilo kakvih pitanja ili nedoumica u vezi s našim pravilima ili našom praksom u vezi s vašim osobnim podacima, molimo kontaktirajte nas na info@organizatorvjencanja.hr
Kada posjetite našu web stranicu https://organizatorvjencanja.hr/ i koristite naše usluge, povjeravate nam svoje osobne podatke. Vašu privatnost shvaćamo vrlo ozbiljno. U ovim pravilima privatnosti opisujemo našu politiku privatnosti. Želimo vam na najjasniji mogući način objasniti koje podatke prikupljamo, kako ih koristimo i koja prava imate u vezi s njima. Nadamo se da ćete uzeti neko vrijeme da ga pažljivo pročitate, jer je važno. Ako postoje neki uvjeti u ovoj politici privatnosti s kojima se ne slažete, prekinite upotrebu naših web-lokacija ili aplikacija i naših usluga.
Ova se politika privatnosti odnosi na sve podatke prikupljene putem naše web stranice (https://www.organizatorvjencanja.hr/).
Molimo pažljivo pročitajte ovu politiku privatnosti jer će vam pomoći donijeti informirane odluke o dijeljenju vaših osobnih podataka s nama.
Korisnik korištenjem web stranice prihvaća ovu politiku privatnosti i pristaje na prikupljanje, pohranu, obradu, upotrebu, otkrivanje i zaštitu njegovih osobnih podataka. Kupac može opozvati svoj pristanak u bilo kojem trenutku s učinkom za budućnost.

OSOBNI PODACI
“Osobni podaci” su podaci koji se mogu dodijeliti određenoj osobi ili koristiti za identifikaciju te osobe, neovisno o tome je li takva dodjela ili identifikacija napravljena izravno na temelju tih podataka ili na temelju tih podataka i drugih dodatnih informacija kojima imamo pristup. Ti podaci mogu biti ime, poštanska adresa, adresa e-pošte, telefonski broj, podaci o rođenju, privatni podaci, kao i podaci o upotrebi, poput IP adrese računala.
Automatsko anonimno prikupljanje, obrada i uporaba podataka
Mi automatski prikupljamo, obrađujemo ili koristimo ne osobne podatke koje nam vaš preglednik prenosi (kolačiće). Te ae informacije uključuju: Kada posjetite www.organizatorvjencanja.net
Kada kupac posjeti web stranicu, slijedeće se opće informacije o tehničkom posjetu prikupljaju u takozvanim datotekama dnevnika: IP adresa korištenog uređaja s kojeg se obavlja posjet, Podaci o vrsti preglednika, Informacije o Pružatelju internetskih usluga, Informacije o korištenom operativnom sustavu, početnim i izlaznim stranicama, vremenu i trajanju posjeta, podacima o lokaciji (posebno kada koristite mobilne uređaje). Sljedeće je svrhe: Osiguravanje neometanog postavljanja veze i ugodno korištenje web stranice, procjena sigurnosti i stabilnosti sustava kao i za daljnje administrativne svrhe. Kroz “funkciju postavki” na traci u vašem web pregledniku omogućuje vam se odabir postavki tako da vaš preglednik ubuduće neće prihvaćati nove kolačiće ili isključiti već primljene kolačiće. Međutim, to može dovesti do narušavanja pojedinih funkcija web stranice. Međutim, ako želite smanjiti upotrebu kolačića, osigurajte svaki uređaj, npr. računalo i bilo koji preglednik s kojim radite na željenu razinu zaštite.
Prikupljanje, obrada i upotreba osobnih podataka
U osnovi, prikupljanje, korištenje ili uporaba osobnih podataka nisu potrebni za upotrebu web stranice. Prikupljanje, obrada ili uporaba podataka moguća je samo ako dobrovoljno date svoje osobne podatke. To može biti potrebno u sljedećim slučajevima:
– Upit, kontakt i ugovaranje
Kupac može poslati upit putem web obrasca ili zatražiti dodatne informacije od nas. Obavezna je naznaka sljedećih podataka: Ime Prezime, e-mail adresa, prebivalište, telefonski broj.
Prijenos podataka trećim stranama
Prijenos trećim stranama samo u slučajevima ako ste prethodno dali pristanak. Imate pravo u bilo koje vrijeme opozvati bilo koji dani pristanak s učinkom za budućnost. Podatke prenosimo državnim institucijama i tijelima koja imaju pravo na informacije samo u okviru zakonskih obveza ili na temelju sudske odluke.

UPOTREBA GOOGLEOVIH USLUGA
Sljedeće Google usluge koristimo za poboljšanje korisničkog iskustva na našoj web stranici.
Google Analytics
Ova web stranica koristi Google Analytics, uslugu web analitike koju nudi Google Inc. (»Google«). Google Analytics koristi takozvane “kolačiće”, tekstualne datoteke pohranjene na vašem računalu i koje omogućuju analizu vašeg web mjesta. Podaci prikupljeni kolačićem o vašoj upotrebi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) Google će prenijeti i pohraniti na poslužitelje u Sjedinjenim Državama. Google će te podatke upotrijebiti za procjenu vaše uporabe web stranice, sastavljanje izvještaja o aktivnosti web mjesta za operatore web stranica i pružanje drugih usluga povezanih s aktivnostima web stranice i korištenjem interneta. Google također može te podatke prenijeti trećim stranama, ako to zahtijeva zakon ili ako treće strane obrađuju te podatke u ime Googlea. Google ni u kojem slučaju neće povezati vašu IP adresu s drugim Googleovim podacima. Možete spriječiti instalaciju kolačića tako da pravilno postavite softver preglednika. Međutim, imajte na umu da ako to učinite, možda nećete moći koristiti potpunu funkcionalnost ove web stranice. Korištenjem ove web stranice pristajete na Googleovu obradu podataka o vama na gore opisan način i u gore navedenu svrhu. Ako se ne slažete, pružit ćemo vam mogućnost opoziva na sljedećoj vezi za prikupljanje ovih statistika: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=de
Google Ads
Naša web stranica koristi Google za praćenje konverzija. Ako ste stigli na našu web stranicu putem oglasa koji je poslao Google, Google Ads će na vaše računalo postaviti kolačiće. Kolačići za praćenje konverzija postavlja se kada korisnik klikne oglas koji poslužuje Google. Ovi kolačići gube važnost nakon 30 dana i ne koriste se za osobnu identifikaciju. Ako korisnik posjeti određene stranice na našoj web stranici i kolačić nije istekao, mi i Google možemo prepoznati da je korisnik kliknuo na oglas i bio preusmjeren na ovu stranicu. Svaki korisnik Google Ads-a dobiva različit kolačić. Kolačiće se ne može pratiti putem web stranica oglašivača. Podaci prikupljeni pomoću kolačića za pretvorbu koriste se za generiranje statističkih podataka o pretvorbi za Ads oglašavače koji su se odlučili za praćenje konverzija. Kupcima se navodi ukupan broj korisnika koji su kliknuli na njihov oglas i preusmjereni su na stranicu s oznakom za praćenje pretvorbe. Međutim, ne primate nikakve podatke koji bi osobno identificirali korisnike. Ako ne želite sudjelovati u praćenju, možete odbiti traženo podešavanje kolačića – na primjer, putem postavke preglednika koja općenito deaktivira automatsko postavljanje kolačića ili postavlja vaš preglednik u skladu s tim da kolačići blokiraju domenu “googleleadservices.com ”.
FACEBOOK
Naša web stranica koristi dodatke za društvene mreže (“dodaci”) s društvene mreže facebook.com, kojima upravlja Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA (“Facebook”). Dodaci su prepoznati po jednom Facebook logotipu. Popis i izgled Facebook društvenih dodataka možete pogledati ovdje: https://developers.facebook.com/docs/plugins/. svrha i opseg prikupljanja podataka te daljnja obrada i uporaba podataka od strane Facebooka. Da biste zaštitili svoju privatnost, možete se obratiti Facebook politici privatnosti: https://www.facebook.com/about/privacy/.
Facebook Pixel
Na našoj web stranici koristimo Facebook piksel (“Facebook pixel”) koji pruža Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, USA. Pojedinosti o opsegu i svrsi prikupljanja podataka, obrade podataka i upotrebe Facebooka potražite u politici privatnosti Facebooka. Tamo ćete također pronaći informacije o zaštiti svoje privatnosti i relevantne postavke na Facebooku. Možete ih pronaći na: https://www.facebook.com/privacy/explanation. Unutar svog Facebook profila ovdje možete pronaći postavke oglasa: https://www.facebook.com/settings/?tab=ads

UPOTREBA KOLAČIĆA
Da bismo održali svoju web stranicu i osigurali njezinu funkcionalnost na očekivanoj razini, koristimo tehnologiju poznatu kao „kolačići“. Kolačići su male datoteke koje se šalju na vaše računalo i njima se kasnije može pristupiti. Oni mogu biti privremeni ili trajni. Zahvaljujući kolačićima možete bez poteškoća pretraživati ​​naše web stranice i pristupiti relevantnim informacijama. Kolačići nam pokazuju što vas i ostale posjetitelje naših web stranica zanima i na taj način možemo poboljšati naše web stranice.
Koristimo kolačiće za praćenje reklama i za prikupljanje zbirnih podataka o prometu na web mjestu i interakciji web mjesta kako bismo u budućnosti mogli ponuditi bolje iskustvo i alate.
Zadržavat ćemo i procjenjivati podatke o vašoj nedavnoj posjeti našim web stranicama i kako ste koristili različite dijelove naših web stranica u analitičke svrhe, odnosno da bismo razumjeli na koji način korisnici koriste naše web stranice.

SIGURNOST
Cijenimo vaše povjerenje u pružanju vaših osobnih podataka, pa nastojimo koristiti komercijalno prihvatljiva sredstva zaštite. Ali imajte na umu da nijedna metoda prijenosa putem Interneta ili elektronička pohrana nisu 100% sigurne i pouzdane i ne možemo jamčiti njegovu apsolutnu sigurnost.

Poveznice na druge web lokacije
Naša usluga može sadržavati veze na druge stranice. Ako kliknete na vezu treće strane, bit ćete preusmjereni na tu stranicu. Imajte na umu da tim vanjskim web-lokacijama ne upravljamo. Zbog toga vam savjetujemo da pregledate Politiku privatnosti ovih web stranica. Mi nemamo kontrolu nad i ne preuzimamo odgovornost za sadržaj, pravila privatnosti ili prakse bilo koje web stranice ili usluge treće strane.
Dječja privatnost
Naše usluge se ne obraćaju osobama mlađim od 18 godina. Svjesno ne prikupljamo osobne podatke od djece mlađe od 18 godina. U slučaju da otkrijemo da nam je dijete mlađe od 18 godina pružilo osobne podatke, to odmah brišemo s naših poslužitelja. Ako ste roditelj ili skrbnik i svjesni ste da nam je vaše dijete pružilo osobne podatke, kontaktirajte nas kako bismo mogli poduzeti potrebne radnje.
Promjene u ovim Pravilima privatnosti
S vremena na vrijeme možemo ažurirati svoju Politiku privatnosti. Stoga vam savjetujemo da periodično pregledavate ovu stranicu radi bilo kakvih promjena. Obavijestit ćemo vas o svim promjenama objavljivanjem novih Pravila privatnosti na ovoj stranici. Te promjene stupaju na snagu odmah nakon što budu objavljene na ovoj stranici.
Kontaktirajte nas
Ako imate bilo kakvih pitanja ili prijedloga u vezi s našim Pravilima privatnosti, ne oklijevajte nas kontaktirati.

ODRIVANJE OD ODGOVORNOSTI

Podaci koji se pružaju na web stranici www.organizatorvjencanja.hr (“web stranica”) samo su za opće informativne svrhe. Sve informacije na stranici pružaju se u dobroj namjeri, no mi ne dajemo nikakvo jamstvo, izričito ili podrazumijevano, u pogledu točnosti, primjerenosti, valjanosti, pouzdanosti, dostupnosti ili potpunosti bilo kakvih podataka na web mjestu. NI POD KOJIM UVJETOM NE SNOVIMO ODGOVORNOSTI ZA BILO KOJI GUBITAK ILI ŠTETU BILO KOJE VRSTE NASTALE KAO REZULTAT KORIŠTENJA STRANICE ILI U ODNOSU NA BILO KOJE INFORMACIJE NA STRANI SITE. VAŠE KORIŠTENJE STRANICE i VAŠE POVEZIVANJE S bilo kakvim informacijama na web mjestu je ČINITE NA VLASITI RIZIK.

Odricanje od odgovornosti za vanjske poveznice
Web lokacija može sadržavati (ili vam se može poslati putem Web lokacije) poveznice na druge web stranice ili sadržaje koji pripadaju trećim stranama ili potječu od njih ili veze do web mjesta i značajki u bannerima ili drugom oglašavanju. Takve vanjske veze od nas se ne istražuju, ne prate ili ne provjeravaju točnost, prikladnost, valjanost, pouzdanost, dostupnost ili cjelovitost. NEMAMO GARANCIJE, JAMSTVO ILI PREUZIMANJE ODGOVORNOSTI ZA TOČNOST ILI POUZDANOST BILO KAKVIH INFORMACIJA PONUĐENIH PUTEM WEB STRANICA TREĆIH STRANA POVEZANIH S WEB STRANICOM ILI BILO KOJIM WEB MJESTOM ILI ZNAČAJKOM POVEZANOM S BILO KOJIM BANNEROM ILI DRUGIM OGLASIMA. NEĆEMO BITI STRANICA ILI NITI NAČIN DOSADA ODGOVORNI ZA PRAĆENJE BILO KOJE TRANSAKCIJE IZMEĐU VASA I TREĆIH DOBAVLJAČA PROIZVODA ILI USLUGA.

ODGOVORNOST O TESTIMONIJAMA
Web stranica može sadržavati izjave korisnika naših proizvoda i / ili usluga („testimonijale“). Ovi testimonijali odražavaju stvarna iskustva i mišljenja korisnika. Međutim, iskustva su osobna za pojedine korisnike i ne moraju nužno predstavljati sve korisnike naših proizvoda i / ili usluga. Ne tvrdimo i ne biste trebali pretpostaviti da će svi korisnici imati ista iskustva.
Testimonijali na web stranici dostavljaju se u različitim oblicima kao što su tekst, zvuk i / ili video zapis i pregledavaju od nas prije objave. Oni se pojavljuju na web mjestu doslovno kako ih daju korisnici, uz moguća ispravljanja gramatike i pogrešaka prilikom tipkanja. Neki su testimonijali možda skraćeni radi sažetosti ili kada su cjelovite izjave sadržavale vanjske informacije koje nisu relevantne za širu javnost.

Stajališta i mišljenja sadržana u testimonijalima pripadaju isključivo pojedinačnom korisniku i ne odražavaju naše stavove i mišljenja. Nismo povezani s korisnicima koji pružaju izjave, a korisnici ne plaćaju niti na drugi način kompenziraju za svoje izjave.