Često postavljana pitanja

FAQ

Imate pitanje? Mi imamo odgovor!

Ovdje možete pročitati odgovore na neka od najčešće postavljenih pitanja. Ako imate pitanje koje nije navedeno slobodno nas kontaktirajte putem kontakt obrasca ili na info@organizatorvjencanja.hr.

Je li potrebno imati iskustvo u organizaciji vjenčanja prije upisa na akademiju?

Nastavni plan i program kreiran je na način da pomogne početnicima u pokretanju vlastite karijere. Teško je dobiti posao u industriji vjenčanja bez prethodnog iskustva ili obrazovanja, tako da je akademija prvi korak na putu do tog cilja.

Koji formulari su uključeni u start paket?

Polaznici akademije dobivaju formulare koji su sastavni dio svakog vjenčanja, a ovo su neki od njih: planer vjenčanja po mjesecima, obrazac za prvi sastanak s mladencima, troškovnik, hodogram, lista kontakta, lista najma opreme…

Koji je rok za prijavu?

Broj polaznika na akademiji je ograničen, a prijave se primaju dok ima slobodnih mjesta u grupi. Naš je savjet da čim prije rezervirate svoje mjesto.

Imate li akcije/popuste?

Odmah po otvaranju upisa nudimo 10% popusta za rane prijave do određenog datuma (early bird). Kako bi prvi saznali da su upisi otvoreni prijavite se na naš newsletter.

Kako se upisati?

Za rezervaciju mjesta na akademiji ili jednokratnu kupnju, posjetite naš SHOP.

Gdje i kada se održava nastava?

Nastava počinje zadnji vikend u listopadu i održava se svaki drugi vikend, u Zagrebu. Predavanja se održavaju i subotom i nedjeljom od 9h do 15h.

Koja je cijena akademije?

Puna cijena je 12.000kn za plaćanje na rate, a za jednokratno plaćanje cijena iznosi 10.200kn.

Primajte korisne savjete u svoj inbox