Cvjetne radionice W-jenčanja

Cvjetne radionice W-jenčanja nastale su u suradnji Salona cvijeća N i agencije za organizaciju vjenčanja Weddings in Croatia.


Prijavite se

Cvjetne radionice W-jenčanja

Cvjetne radionice W-jenčanja nastale su u suradnji Salona cvijeća N i agencije za organizaciju vjenčanja Weddings in Croatia.


Prijavite se

Upišite se na Cvjetnu radionicu w-jenčanja

Zakoračite s nama u čaroban svijet vjenčanja i cvijeća uz nove Cvjetne radionice w-jenčanja u listopadu!

Upišite se na MASTER CLASS šestodnevnu radionicu i naučite izrađivati baš sve cvjetne elemente vezane za vjenčanje....

6 dana MASTER radionica

SADRŽAJ RADIONICE:

🌸 Crkva/Livada
Na primjeru odabrane crkve ili livade, podučit ćemo vas kako prepoznati bitne prostorne dijelove na kojima treba intervenirati i naglasiti ga cvijećem. Tehnika i načini izrade potrebnih aranžmana za predviđene prostore.
Izrada tri različite vizualne koncepcije, od kojih svaka zahtjeva usvajanje specifične tehnike vezane uz vizual.

🌸Restoran/Šator
Na odabranom primjeru restorana ili šatora, prema vrsti stolova i stolica, prepoznavanje bitnih točaka na kojima treba postaviti aranžmane
Tehnika i načini izrade tri različita koncepta aranžiranja u prostoru: klasični, moderni i boho stil.

🌸Vjenčani buket
Poduka iz dvije različite tehnike slaganja vjenčanih buketa: oblik polukupole (biedermeier) i slobodni stil izrade buketa.

🌸Detalji
Poduka u izradi kitica i cvjetnih narukvica
Poduka u izradi ukrasa za kosu
Poduka u izradi ukrasa za torte
Poduka u izradi ukrasa za automobil
Poduka u izradi dekoracija za slatki stol


Cijena 8.800 kn
Ukupno 36 sati nastave i prakse.


Termini
03.-04.10. subota i nedjelja 09-15 h
10.-11.10. subota i nedjelja 09-15 h
17.-18.10. subota i nedjelja 09-15 h

UPIŠI SE

Unutar radionica prezentirat će se i ove teme:

- kako prepoznati želje kupca
- kako predložiti i prezentirati svoj prijedlog cvjetnog dizajna
- gdje nabaviti sve što vam je potrebno (cvijeće, mašne, materijale, vaze, konstrukcije...)
- kako prepoznati i naručiti kvalitetnu robu
- kako unaprijediti svoju poslovnu ponudu
- kako se prezentirati novim kupcima

Iskustvo koje će vam promijeniti život

Usvajajući nova znanja, izrađivat ćete i sudjelovati u stvaranju novih cvjetnih instalacija i kreacija, a vaš rad pratit će i profesionalni fotograf, koji će za svakog polaznika pripremiti mapu vlastitih fotografija (koje ćete moći koristiti za svoju osobnu prezentaciju).

Prijavite se sada

Cvjetne radionice pokrivaju sve što vam je potrebno za kreativno izražavanje u izradi cvjetnih vjenčanih kreacija. To je divna prilika da uđete u svijet cvijeća, učeći najljepši dio struke i steknete vještine koje ćete moći koristiti i za druge prilike.

Lokacija: Salon cvijeća N, Ilica 49, Zagreb i na vanjskim lokacijama u Zagrebu

Prijavite se sada

Zajedno sa sestrom Ninkom Pavleković vlasnica je Salona cvijeća N kojeg preuzimaju i nastavljaju obrt majke Gordane Kravar, koja je započela sa profesionalnom edukacijom za cvjećare-aranžere u sklopu Obrtničke komore Zagreb i Udruženja obrtnika grada Zagreba kao predsjednica komisije za stručne ispite za cvjećare - aranžere. Kasnije tu funkciju preuzima Nataša Kravar, dok je sestra Ninka Pavleković zamjenski član komisije.
Sudjeluju u mnogim aktivnostima edukacija kroz Udruženje obrtnika i udruge HUPCA. Kroz ta tijela sudjelovale su na mnogobrojnim izložbama, događanjima, natjecanjima i stranim edukacijama. Usvajajući nova iskustva i znanja prenose ih na raznim dobrotvornim, besplatnim radionicama za razne zainteresirane skupine, kao i u sklopu ispita za stručnu osposobljenost (diploma potrebna za otvaranje vlastitog obrta).

    Ovime dajete suglasnost Učilište platforma znanja za korištenje i obradu Vaših osobnih podataka prikupljenih u ovoj formi kako bismo Vas mogli informirati o Cvjetnim radionicama
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Učilište platforma znanja se obvezuje da će Vaše osobne podatke koristiti isključivo u svrhu za koju ste dali privolu, oko informiranja o aktivnostima Učilište platforma znanja, a način kako je to definirano u našoj politici privatnosti. Osobne podatke čuvat će u tajnosti te ih neće distribuirati, objavljivati, davati trećima na korištenje niti ih na bilo koji drugi način učiniti dostupnima bilo kojoj trećoj osobi bez Vaše prethodne suglasnosti. Više informacija o politici privatnosti možete pročitati na sljedećem linku: https://organizatorvjencanja.hr/gdpr/pravila-privatnosti/

Bankovni podaci za uplatu

UČILIŠTE PLATFORMA ZNANJA

Radnička cesta 37b, Zagreb
IBAN: HR5323400091110814175 Privredna Banka Zagreb d.d.
Svrha: upisati odabranu radionicu
Poziv na broj: upisati OIB polaznika